TYPO3 Association

De TYPO3 Association, opgericht in 2004, is een non-profit organisatie gevestigd in Baar, Zwitserland. Deze heeft als taak om de ontwikkeling van het TYPO3 project te bevorderen door middel van het verdelen van middelen.
Het is ook verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten in de wereld en het onderwijs via certificeringen alsmede het waarborgen van de handelsmerken van TYPO3 over de hele wereld.

Sinds 2004 > 750 leden Non-profit

Hoofdkantoor: Baar, Zwitserland

Opleiding Ontwikkeling Evenementen

Taken en doelen

De TYPO3 Association (vereniging), opgericht in 2004, is een non-profit organisatie gevestigd in Baar, Zwitserland, wiens taak het is om de ontwikkeling van het TYPO3 project te bevorderen door middel van verkrijgen en verdelen van middelen. 

Zij zijn ook verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen en het opleiden via certificeringen alsmede het waarborgen van de handelsmerken van TYPO3 over de hele wereld.

De TYPO3 Association is een centraal onderdeel van de gemeenschap, zodat iedereen de toekomst van het project kan ondersteunen. Er zijn meer dan 750 TYPO3 Association leden, dit zijn organisaties, instanties en personen.

De jaarlijkse contributie genereert een bepaalde hoeveelheid middelen. Deze kunnen vervolgens gebruikt worden door iedereen binnen de gemeenschap door het insturen van een budgetaanvraag (budget application). Een team van strategen leidt een discussie met alle leden van de TYPO3 Association over deze aanvragen en beslist op basis van de strategische waarde voor het TYPO3 project of een aanvraag (gedeeltelijk) wordt geaccepteerd of geweigerd. Elke persoon of entiteit is het ook toegestaan ​​om het project te sponsoren, hetzij door gerichte sponsoring of in algemene zin via donaties.

Evenementen

De TYPO3 Association organiseert een groot aantal evenementen gedurende het jaar. Deze zijn elk afgestemd op een ander publiek, maar altijd met dezelfde algemene gedachte: om mensen met een gemeenschappelijke interesse in TYPO3 over de hele wereld samen te brengen.

 

T3CON - De TYPO3 business conferentie

De T3CON is de internationale conferentie gericht op technologie die relevant is voor digitale bedrijven in het algemeen evenals TYPO3 in het bijzonder.

De formaten variëren van klassieke front-of-house gesprekken, tot pecha kuchas, ronde-tafel-sessies of zelfs workshops.

Een speciale expo area biedt je de mogelijkheid om je diensten te presenteren aan klanten. Het evenement wordt afgesloten met de jaarlijkse TYPO3 Award, waar projecten gebouwd met TYPO3 worden geëerd in verschillende categorieën.

T3DD - De TYPO3 Developer Days

Als je op zoek bent naar een plek om veel over TYPO3 te leren - dan is dit de place to be. De Developer Days leveren veel lezingen en hands-on sessies in een spannend 3 daags arrangement. Highlight lezingen van internationaal gerenommeerde sprekers voegen extra pit toe aan het evenement, waardoor het een ervaring op zich is.

PS: Wees bereid om een serieuze slaap achterstand in te halen na dit event!

#CertiFUNcation - het event voor gecertificeerde ontwikkelaars

Eenmaal per jaar organiseren het TYPO3 Education Committee en het TYPO3 Certification Team een dag volledig gericht op certificering. Omdat we de "lol" terug willen krijgen in certificering hebben we besloten om dit te doen in een pretpark.

Naast lezingen van de leden van het TYPO3 core team, kun je voorbereidingscursussen volgen om je te helpen met de certificatie examens die daarna ter plekke worden afgenomen.

Extra lezingen zoals 'Wat is nieuw in TYPO3" en "TYPO3 Security" helpen je met het voorbereiden voor hercertificering.

In de avond kun je genieten van een diner met een fantastische barbecue, een wandeling in het park, praten met gelijkgestemde mensen of genieten van de exclusieve Joy Ride - alleen open voor de TYPO3 Community.

Jouw lidmaatschapsvoordelen

Word lid van de TYPO3 Association en bepaal de toekomst van het TYPO3 project.

Er is nog veel meer voor je te ontdekken:

  • Ontvang kortingen op certificeringen of zelfs gratis tickets voor de officiële TYPO3 evenementen
  • Toon je klanten dat je geeft om de Open Source software die je gebruikt met behulp van één van de officiële lidmaatschap badges
  • Neem deel aan de algemene ledenvergadering en breng je stem uit over strategische beslissingen
  • Laat je stem horen wanneer er besloten wordt waar de TYPO3 Association gelden aan dient te besteden
  • Jouw organisatie wordt opgenomen in de officiële ledenlijst op TYPO3.org

Hebben we je interesse gewekt? Verschillende niveaus van het lidmaatschap zijn beschikbaar, kies gewoon de variant die bij jou past en wordt één van de ruim 750 leden binnen een paar minuten: https://typo3.org/association/membership/levels/

 

Feedback