Features

TYPO3 100% Open Sourcee
Wij staan 100% achter Open Source. Geen verborgen agenda en geen licentie problemen - alleen maar GPL. Voor jou betekent dit dat wanneer je kiest voor TYPO3, je een veilige en betrouwbare investering maakt zonder juridische problemen later. "TYPO3: 100% eerlijk, open en puur Open Source!"
TYPO3 kun je zelf hosten
Voel je vrij om TYPO3 te installeren op welke server dan ook, mits hij natuurlijk voldoet aan de minimale systeemeisen. TYPO3 is niet gebonden aan één specifieke hosting leverancier maar er zijn natuurlijk wel gespecialiseerde partijen te vinden met de kennis om je sites vleugels te geven.
TYPO3 is betrouwbare en state-of-the-art web technologie
Elk modewoord voor uw site - of het nu HTML5, CSS3, SASS, LESS, Twitter Bootstrap of ZURB Foundation is - het zit er allemaal in. Maar je hebt ook alle vrijheid van de wereld om zelf te kiezen wat je wilt gebruiken voor het renderen van je website of online applicatie. Zo is je website mobile-ready, mobile-first of waar-we-over-10-jaar-mee-te-maken-hebben-ready, wat je maar wilt.
TYPO3 is wel schaalbaar en geeft je wat je bedrijf maar nodig heeft
Iedereen beweert een schaalbaar systeem te leveren. Ze praten over Varnish caches en proxies. Maar de caches blijken schaalbaar te zijn - niet het systeem. TYPO3 is in staat om veel meer lading aan te kunnen dan de meeste concurrenten. Door het bieden van zowel ingebouwde caching als high-speed lean API-toegang zal TYPO3 met je bedrijf méé groeien.
Toonaangevende meertalige functionaliteit
Meer dan 20 jaar geleden ontwikkelden we TYPO3 al om meertalige websites te ondersteunen. We leverden award-winning oplossingen voor internationale websites. De opgedane ervaring hebben we altijd opnieuw geïmplementeerd in TYPO3. We weten, dat meertaligheid méér betekent dan het hebben van twee talen in je systeem. Het gaat om culturele nuances tussen verschillende landen en markten, jouw website op een zeer flexibele manier aangepast aan jouw behoeften. Je kunt er dus zeker zijn van één van de meest intuïtieve en in de praktijk bewezen oplossingen te hebben om je te helpen global te gaan.
TYPO3 betekent veiligheid op de eerste plaats
In 2004 al hebben we een team van ervaren ontwikkelaars gevormd met als enig doel je systeem en je gegevens veilig houden. Maar onze ingenieurs houden niet alleen de TYPO3 core veilig. Ze controleren ook externe modules op potentiële dreigingen en houden je op de hoogte. Het team maakt gebruik van het Common Vulnerability Scoring System (CVSS) om mogelijke veiligheidsproblemen op te sporen en te evalueren.
actions-system-extension-install
TYPO3 biedt uitbreidbare functionaliteit
We bouwden TYPO3 om vanaf het begin af aan uitbreidbaar te zijn middels modules. De meeste functionaliteit is gebaseerd op onze Extension API. Wat je uitdagingen in de digitale wereld ook zijn - je hebt de mogelijkheid om TYPO3 aan te passen aan de behoeften van je doelgroep. De community biedt een module voor bijna elke uitdaging. De TYPO3 Extension Repository (TER) helpt je een oplossing te vinden voor elk probleem.
TYPO3 is vanaf dag één mobile-friendly
Sinds versie 4.7. ondersteunt TYPO3 HTML5 als norm voor het moderne web. TYPO3 gebruikt moderne fluid rendering, het bootstrap framework en state-of-the-art beeldweergave voor mobile apps en responsive websites. De huidige versies kunnen eenvoudig worden beheerd met tablets of smartphones.
TYPO3 biedt beter dan state-of-the-art mogelijkheden voor het genereren van afbeeldingen
Moe van het wachten op je grafische afdeling of design bureau om de beelden te leveren voor je website? Al meer dan 15 jaar zet TYPO3 de standaard in beeldmanipulatie in Content Management Systemen. Schalen en bijsnijden van foto's is eenvoudig - iedereen kan het. Maar TYPO3 kan ook nieuwe afbeeldingen samenstellen op basis van een set regels, niet alleen gedefinieerd per website, maar ook per enkele afbeelding.
TYPO3 biedt out-of-the-box CDN ondersteuning
TYPO3's unieke bestands-extractie architectuur maakt het verspreiden van je bestanden over de hele wereld zo eenvoudig als het uploaden van een bestand. Je redactie heeft geen training nodig om een ​​CDN (Content Delivery Network) zoals Akamai of Amazon CloudFront te gebruiken. Jullie werken met je bestanden - TYPO3 zorgt voor de rest.
TYPO3 CMS ondersteund standaard meerdere sites
Elk CMS op de markt kan een website bouwen. Maar meestal wil je meerdere sites in de lucht hebben. TYPO3 biedt onbeperkte sites, out-of-the-box. Op basis van dezelfde lay-out of elk met een totaal andere look en feel - afgestemd op je doelgroep. Alles in één TYPO3 natuurlijk. Dus het delen van content tussen je sites is simpel en kan vanaf dag één.
Maak branding simpel met TYPO3 CMS
Laat je klanten en editors zich thuis voelen op hun werk - ze zullen ten slotte heel wat uurtjes doorbrengen in de TYPO3 omgeving. Pas de visuele stijl van TYPO3's beheersinterface aan, door je belangrijkste kleuren in te stellen en je logo te uploaden. Zet de puntjes op de i met een eigen achtergrond afbeelding en voilà: je eigen branded TYPO3.
TYPO3 CMS heeft een ingebouwde import / export functionaliteit voor je sites
Wij bieden een ingebouwde oplossing om je site te exporteren naar een server en vervolgens te importeren naar een andere server. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over het migreren van je content van de ene site naar de andere. Maar er is meer: Je kunt zelfs dezelfde site meerdere malen importeren in dezelfde TYPO3, zodat je vooraf gedefinieerde sites met je eigen template kunt creëren.
Met TYPO3 CMS kun je afgeschermde pagina's van websites en applicaties aanbieden
Heb je ooit een afgeschermd deel binnen je website nodig gehad om een groep van gedefinieerde gebruikers speciale inhoud of functies te geven, zoals een klanten pagina, een login voor distributeurs of een intranet? De functionaliteit van afgeschermde content is standaard ingebouwd in TYPO3 en binnen enkele minuten gereed voor gebruik.
TYPO3 CMS biedt redacteuren zeer uitgebreide toegangscontrole
TYPO3 is in staat om individuele gebruikers of groepen toegang te verlenen voor gehele websites, pagina's, subdomeinen, talen of zelfs voor modules of specifieke content elementen.
Met TYPO3 CMS kun je automatisch content inplannen
Schrijf vandaag je content en gebruik de automatische plan functionaliteit voor een enkel onderdeel van je website, zoals een afbeelding of banner, of zelfs voor volledige pagina's. Op deze manier kun je content laten zien aan je bezoekers wanneer jij dat wilt.
TYPO3 CMS biedt geïntegreerde verwerking van externe media
TYPO3 biedt een unieke en toch eenvoudige manier om externe bestanden zoals video's gehost op Youtube of Vimeo te verwerken. Media bestanden zijn beschikbaar voor je redacteuren om mee te werken net als gewone bestanden. De tijd van Excel sheets vol met URL's naar externe media is voorbij!
TYPO3 CMS zorgt voor betere codekwaliteit door kwaliteitsprocedures
Het systeem heeft meer dan 8.000 automatische tests. Deze 'unit tests' zijn een manier om verborgen fouten in bestaande of nieuwe code op te sporen. Daarnaast wordt nieuwe code alleen in de TYPO3 core geïntegreerd als een reeks van uitgebreide tests succesvol zijn uitgevoerd. Hiermee zijn we van een consistente codebasis verzekerd.
TYPO3 CMS heeft geïntegreerde content versiebeheer en workflows
Gebruik TYPO3's workspaces om interne goedkeuringsprocessen te configureren, om versies van welke gegevens dan ook bij te houden en om taken zoals het publiceren van content via workflows te organiseren.
Houd volledige controle over de paginacode met TYPO3 CMS
Met TYPO3 heb je volledige controle over je broncode. Als het nodig is om de broncode van een pagina aan te passen, kun je elke vorm van pagina weergaven beïnvloeden. De beste ondersteuning voor zoekmachine optimalisatie (SEO).
Plan een betrouwbare begroting met Long Term Support voor TYPO3 CMS
TYPO3 was het eerste open source content management systeem dat lange termijn ondersteuning (LTS) tot drie jaar na de release van een versie aanbiedt. Je krijgt gratis kritische en beveiligingsaanpassingen voor een stabiele versie met een eenvoudige update.
Publiceer je content via verschillende kanalen met TYPO3 CMS
TYPO3 ondersteunt op een gemakkelijke manier het publiceren van je content in verschillende formaten zoals XML, JSON, PDF of simpelweg HTML. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig printvriendelijke versies maken of RSS-feeds creëren.
Kies welke database je maar wilt met TYPO3 CMS
TYPO3 werkt het beste met MySQL, maar je kunt elke andere DBMS onder de motorkap gebruiken, zoals Oracle, Microsoft SQL Server of PostgreSQL. TYPO3 past gewoon bij wat je nodig hebt.
Feedback