Stuur je junior!

„Human Resources isn’t a thing we do. It’s the thing that runs our business.“
- Steve Wynn, Wynn Las Vegas

Geen kosten tot 12 maanden

PProfessionele training

Agile, Ontwikkeling, Ondersteuning

Introductie

Is het vinden van een goede ontwikkelaar voor jou ook een enorm karwei?

Je vindt zelden de juiste persoon voor de baan en aan het eind van de dag wilde je dat je ontwikkelaars meer zelfvertrouwen hadden en in staat waren om op een gestructureerde maar vooral efficiënte manier te werken.

We kwamen met een oplossing voor dat probleem.

Stuur je ontwikkelaar naar ons voor een paar maanden en laat hen werken in een begeleide omgeving, geïnstrueerd door ervaren TYPO3 ontwikkelaars.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat het gebeurt!

Hoelang zal het duren?

Maanden.... ja, maanden!

Natuurlijk wordt de exacte periode bepaald samen met jou en is hij afhankelijk van de mate van training die je je ontwikkelaar wilt laten krijgen.

Het kan beginnen met een korte lengte van een maand met ervaren ontwikkelaars tot maximaal 12 maanden.

Wat zijn de vereisten?

Je ontwikkelaars moeten TYPO3 in actie hebben gezien voordat ze hier aan beginnen. Aangezien wij TYPO3 core-ontwikkelaars aanbieden als mentor zou het verspild potentieel zijn om iemand op te moeten starten vanaf het prille begin.

Afhankelijk van waar je je ontwikkelaar precies wilt zien in de komende paar jaar is een focus op TYPO3's belangrijke technologieën van vitaal belang.

 • GIT
 • PHP
 • Databases (MySQL is een genoeg om te beginnen)
 • Javascript
 • Fluid

Gesproken taal op kantoor is Engels. Dit is zeker iets om in overweging te nemen.

Wat zullen ze leren?

Dat is afhankelijk van waar je wilt dat je ontwikkelaar beter in wordt.

Eerst maar vooral leren wij hem discipline en structuur tijdens het werk.

Anders dan dat bieden we een verscheidenheid van onderwerpen aan om uit te kiezen.

Waarschijnlijk is het belangrijkste om te leren het werken met TYPO3 Core. Begeleid door een ervaren core-dev zal je ontwikkelaar patches pushen en reviewen, de structuur van TYPO3 core leren kennen en in staat zijn om te zien wat een core-dev doet en hoe hij het uiteindelijk zelf kan doen.

Als je je ontwikkelaars wilt laten wennen aan modern projectmanagement kun je ze mee laten werken aan interne projecten. We werken in een agile fashion volledig volgens SCRUM methodologie met twee wekelijkse sprint cycles.

Tot slot kun je je ontwikkelaar laten trainen in het geven van ondersteuning aan eindgebruikers. Je werknemer zal worden geïntegreerd in ons internationale team en ja, ze zullen na de training in staat zijn om mensen te spreken.

 

Wat gebeurt er als ze terug zijn?

"You're right, things are going to be different.. but different doesn't always mean bad.. just means different." - Christopher Duncan Turk, Scrubs

Ja, dingen zullen zijn anders. De kans bestaat dat je ontwikkelaar terugkomt en bedrijfsprocessen overhoop gaat halen maar dat zal alleen maar goed zijn. Ben voorbereid dat je bedrijfsproces mogelijk gaat veranderen in positieve zin.

Het is gratis!

Ja, het Stuur een Junior programma is gratis.

Beschouw het als een verbetering van de vaardigheden van je ontwikkelaar om productiviteit, prestaties en competenties te verbeteren.

Je betaalt gewoon hun salaris en onkosten en wij betalen voor de elektriciteit en overvloedige hoeveelheden koffie.

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kan dat, maar houdt er wel rekening mee dat er geen plaatsen beschikbaar zijn voor periodes korter dan een maand (om organisatorische redenen). Ookal noemen we het "Stuur je junior", dat wil natuurlijk niet zeggen dat het alleen beschikbaar is voor mensen die net met hun carriere beginnen.

Momenteel kunnen we tot 12 mensen plaatsen. Dit heeft er vooral mee te maken dat we het aantal mensen per mentor aan de lage kant willen houden om er zeker van te zijn dat de leerervaring tot zijn recht komt. Uiteraard speelt kantoorruimte ook een kleine rol. :-)

 • Je bedrijf is lid van de TYPO3 Association
 • Degelijke kennis met betrekking tot versiebeheer met GIT
 • Communicatievaardigheden in de Engelse taal
 • Je kan opweg TYPO3
 • Tech
  • PHP
  • Databases (op zijn minst MySQL, andere extras zijn mooi meegenomen)
  • Basis Javascript (gevorderd Javascript is mooi meegenomen)
  • Basis CSS (gevorderd CSS is mooi meegenomen)
 • Breng een schrijfblok of schrift mee

Een computer (notebook is het makkelijkst). Wij zullen voor beeldschermen, toetsenborden en muizen zorgen.

Een goed gevoel voor humor en gedrevenhed om te leren zijn ook twee verplichte zaken.

Vrijwel altijd PHP en Javascript.

Of bedoel je de gesproken taal? Dat zal Engels zijn. Het is dus belangrijk dat je ontwikkelaars onze mentors verstaan en dat ze hun weg naar de koffiemachine kunnen vragen.

Zo ongeveer. Echter kost het niets, duurt het langer en komen er betere resultaten uit.

Er zijn veel verschillende accomodaties in Düsseldorf. Wellicht kun je er naar kijken een flat te huren voor deze periode. Hotels zijn over het algemeen aan de dure kant.