Find a Partner

Full-Service Partners

Full-Service TYPO3 Partners zullen je helpen in alle fases van een project. Of het nu de eerste stappen van een concept naar gebruiksvriendelijkheid zijn of ontwerp en ontwikkeling, een full-service partner zal je bijstaan bij iedere stap. Onze full-service partners hebben gecertificeerde integratie-specialisten, redacteuren en ontwikkelaars en zijn actief betrokken in de TYPO3 community.

 

Vind een full-service partner

Ontwikkelingspartners

Ontwikkelingspartners bieden je de ontwikkelaars die nodig zijn voor je project. Heb je al een concept, design of wil je werken met een ander bedrijf die ontwikkelaars biedt, kies dan een ontwikkelingspartner voor het ontwikkelen van je project. Onze ontwikkelingspartners hebben gecertificeerd TYPO3 ontwikkelaars en integratie-specialisten in dienst. Ze zijn actief betrokken bij de TYPO3 community en bieden je dus een hoge mate van kwaliteit en duurzame TYPO3 ontwikkeling.

Vind een ontwikkelingspartner

Van 'solution' naar 'enterprise' - partner niveau's

Onze partners zijn in verschillende niveau's ingedeeld, afhankelijk van criteria's zoals: het aantal gecertificeerde ontwikkelaars of hun betrokkenheid binnen de TYPO3 community. 

Bijvoobeeld:

Enterprise partners tonen het hoogste niveau van betrokkenheid naar het project.

  • Meer dan de helft van hun werknemers die werken aan TYPO3 zijn gecertificeerd.
  • Zij zijn 'Gold Members' van de TYPO3 association
  • Hun projecten en modules zijn regelmatig beoordeeld door een onafhankelijke authoriteit
  • Zij bieden je SLAs en beoordelingen van jouw project aan wanneer dit gewenst is.
  • Zij zijn betrokken in de TYPO3 core ontwikkleingen
Feedback