Wereldwijde communicatie met TYPO3

"Gigaset is een hardware fabrikant gericht op de communicatie sector. Ze produceren vaste telefoons, smartphones en smart home componenten, samen met de software om ze te bedienen."

Website, Responsive, Multilingual

International, Telecommunication, Corporation

Smartphones, Telephones, Accessories

Wereldwijde communicatie met TYPO3
Hoofdkantoor
Duitsland
Medewerkers
1.2K(2015)
Omzet
326.5M(2014)

Samenvatting

Gigaset AG is een internationale onderneming op het gebied van communicatietechnologie. Het bedrijf is Europees marktleider in DECT-telefoons. Gigaset AG is een premium leverancier op de tweede plaats in de wereld met ongeveer 1.400 medewerkers en een aanwezigheid op de markt in ongeveer 70 landen.

 

Geschiedenis

Oorspronkelijk behoorde Gigaset AG  tot Siemens Home and Office Communication Devices als geassocieerde onderneming. Tot 2010 werd het Arques Industries genoemd.

Tegenwoordig is het een beursgericht bedrijf voor meerdere operatief verbonden ondernemingen met 1250 werknemers (2015) en een omzet van 326,5 miljoen euro (2014).

De nieuwe keeper, meer dan alleen een key finder

Met de nieuwe keeper - een Bluetooth® 4.0 beacon met geluid- en LED indicatie - heeft Gigaset een consument-vriendelijke oplossing voor stressvolle alledaagse situaties gecreëerd. De keeper houdt alle waardevolle spullen die zich soms goed verstoppen – je sleutels, je tas, je smartphone –  in de gaten. De minizender laat je weten waar je favoriete items zijn - altijd en kinderlijk eenvoudig, met de gratis keeper app.

 

Alle case studies
Feedback