Tweeduizend persoonlijke pagina's met TYPO3

"LTO Glaskracht Nederland werkt samen met de regio’s: LTO Noord Glaskracht, LLTB en ZLTO op het gebied van sectorale beleidsbeïnvloeding en innovatie voor de aangesloten glastuinbouwondernemers. De site van LTO Glaskracht Nederland heeft de mogelijkheid om berichten en onderdelen op de site af te schermen voor alleen leden. "

Responsive, Personalization, CRM-link

National, Horticulture, Corporation

Vegetables, Flowers, Greenhouses

Tweeduizend persoonlijke pagina's met TYPO3
Hoofdkantoor
Nederland
Medewerkers
30(2017)
Leden
2K(2017)

Nieuws per persoon

LTO Glaskracht heeft meer dan 200 verschillende lidmaatschappen die allemaal met een persoonlijk profiel op de website bedient worden.

Door een recent gemaakt selfservice deel op de site kan de websitebeheerder van het bedrijf dat lid is van LTO Glaskracht Nederland precies aangeven wie welke informatie wil zien. Zo kan per persoon bepaald worden welke onderwerpen men kan zien. Dit kan hij doen door thema’s, gewassen en regio’s aan- en uit te vinken binnen de persoonlijke pagina ‘Mijn profiel’. Hiermee voldoet de informatie op de persoonlijke pagina op de website en de nieuwsmail helemaal aan de wensen en interesses van de personen binnen het bedrijf dat lid is. Als een lid voor het thema arbeid heeft gekozen krijgt hij op het self-service deel alleen maar artikelen te zien over de cao, wet- en regelgeving. Een energiespecialist ziet berichten over alles rondom energie.

Tweezijdige koppeling

Om het selfservice deel op de website mogelijk te maken, is er ook een koppeling gemaakt tussen TYPO3 en het Customer Relationship Management (CRM) systeem waar LTO Glaskracht Nederland gebruik van maakt. Gegevens die door de websitebeheerder worden aangepast in ‘Mijn profiel’ worden automatisch doorgezet naar CRM. De gegevens die door de ledenadministratie van LTO Glaskracht Nederland worden aangepast in CRM worden automatisch doorgezet naar TYPO3.

LTO Glaskracht Nederland en TYPO3

De communicatieafdeling kan in TYPO3 eenvoudig nieuwsberichten plaatsen voor de website, nieuwsbrieven en social media. Deze worden gekoppeld aan de gewassen, thema’s en regio’s. Na inloggen kunnen leden, op basis van hun lidmaatschap, berichten wel of niet lezen. Twee keer per week ontvangen zij een gepersonaliseerde nieuwsbrief (aangepast op hun lidmaatschap).

De website van LTO Glaskracht Nederland combineert informatie en service in een gebruiksvriendelijke omgeving. Aanpassingen in TYPO3 zijn makkelijk te maken waardoor LTO Glaskracht Nederland haar leden optimaal kan bedienen.

Gallerij & Functies

Geïmplementeerd door TYPO3 Solution partner:

Beech.it

Beech.it is specialized in the development of internet portals / websites / extensions / apps and specific custom software solutions.

Alle case studies