Elektrotechnische installatie krijgt binnen een maand een gezicht met TYPO3

"Energa is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf waar klanten voor het installeren van beveiliging tot aan datanetwerk terecht kunnen."

Responsive, Website

Netherlands, Engineering, Corporation

Data network, Security, Telematics

Elektrotechnische installatie krijgt binnen een maand een gezicht met TYPO3
Hoofdkantoor
Nederland
Medewerkers
50(2017)
Omzet
7M

Website binnen een maand met TYPO3

Energa, een allround elektrotechnisch bedrijf waar klanten van het installeren van beveiliging tot aan datanetwerk terecht kunnen, diende binnen één maand een website live hebben staan. Eerdere pogingen om de website van de grond te krijgen zijn niet gelukt. Met nog maar 30 dagen de tijd is er in TYPO3 een website gemaakt die van voor tot achter makkelijk te beheren is door de klant.

 

Elementen beheren

Elementen kunnen worden aan- en uitgezet zodat bijvoorbeeld vacatures op het juiste moment te zien zijn en uitgevinkt kunnen worden als deze zijn ingevuld. De site is naar de behoefte van de klant ingericht. Zo worden de diensten die het bedrijf te bieden heeft per pagina uitgelegd, is er een teampagina met contactgegevens en is er alle ruimte voor projecten waar Energa bij betrokken is.

 

Makkelijk aan te leren

Tot tevredenheid van Rob Martens, salesmanager bij Energa en degene die de site bijhoudt. “TYPO3 is makkelijk om aan te leren. Binnen tien minuten had ik door hoe alles werkt.”

Geïmplementeerd door TYPO3 Solution partner:

Beech.it

Beech.it is specialized in the development of internet portals / websites / extensions / apps and specific custom software solutions.

Alle case studies
Feedback